Oplev golfglæden i Barløseborg Golfklub

Barløseborg Golfklub tilbyder et unikke banedesign, der appellerer til spillere på alle niveauer. Banens udformning er designet med omtanke for både nybegyndere og erfarne golfere. Fairways og greens er velholdte og udfordrende, men alligevel tilgængelige for alle. Klubbens dygtige greenkeepere arbejder konstant på at optimere baneforholdene, så du kan nyde en fantastisk golfoplevelse uanset dit spilleniveau.

Fantastiske faciliteter og service

Barløseborg Golfklub tilbyder fantastiske faciliteter og service, som giver golfspillere den ultimative oplevelse. Klubhuset er indrettet i et smukt historisk bygningsværk og byder på komfortable omklædnings- og opholdsrum. Derudover kan medlemmer og gæster nyde en lækker frokost eller middag i klubrestauranten, hvor det lokale køkken serverer lækre retter. Klubbens professionelle personale er altid klar til at hjælpe og rådgive. Find de bedste golfmuligheder hos Barløseborg Golfklub.

Medlemskaber, der passer til din livsstil

Uanset om du er nybegynder eller erfaren golfspiller, har Barløseborg Golfklub medlemskaber, der passer til din livsstil. Vælg mellem forskellige kategorier, der tilbyder fleksibilitet og mulighed for at udvikle dine færdigheder på banen. Hvis du ønsker at udforske flere golfmuligheder i området, kan du – Udforsk Vestfyns Golfklub og se, hvad de har at tilbyde.

Børne- og junioraktiviteter for en tidlig start

Barløseborg Golfklub tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter for børn og juniorer, der ønsker at komme i gang med golfsport. Klubben har et særligt fokus på at give de unge golfspillere en tidlig og positiv start på deres golfkarriere. Der afholdes regelmæssige træningssessioner, hvor børn og juniorer kan lære grundlæggende golftekniker under kyndig vejledning fra klubbens erfarne trænere. Derudover arrangeres der jævnligt stævner og turneringer, hvor de unge kan dyste mod hinanden i en hyggelig og konkurrencepræget atmosfære. Klubben lægger vægt på at skabe et socialt miljø, hvor børn og unge kan mødes, dyrke deres interesse for golf og udvikle deres færdigheder i fællesskab.

Sociale arrangementer og turneringer

Barløseborg Golfklub byder på et aktivt socialt liv med en række arrangementer og turneringer gennem hele året. Medlemmerne kan nyde godt af klubbens hyggelige klubhus, hvor der regelmæssigt afholdes fællesspisninger, temafester og andre sociale sammenkomster. Derudover afholder klubben forskellige turneringer, hvor medlemmerne kan konkurrere mod hinanden i en afslappet og sjov atmosfære. Disse turneringer spænder fra begynderniveau til mere erfarne spillere og giver alle mulighed for at udfordre sig selv og nyde samværet med ligesindede golfentusiaster.

Træning og coaching for at forbedre dit spil

Barløseborg Golfklub tilbyder omfattende træning og coaching for at hjælpe dig med at forbedre dit golfspil. Uanset dit nuværende niveau, kan du drage fordel af vores erfarne træneres ekspertise. De vil arbejde tæt sammen med dig for at identificere dine styrker og svagheder, og derefter skræddersy et træningsprogram, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Fra teknik og sving til mentalt spil og strategier, vil du få den nødvendige støtte til at tage dit spil til et nyt niveau. Vores træningsfaciliteter er topmoderne og giver dig mulighed for at øve dig under optimale forhold. Tilmeld dig en af vores individuelle eller gruppetræningssessioner i dag, og oplev, hvordan din golfglæde vokser i takt med, at dit spil forbedres.

Beliggenhed og let adgang

Barløseborg Golfklub er beliggende i et smukt naturområde, kun 30 minutter fra Københavns centrum. Golfklubben er let tilgængelig via offentlig transport, da der er buslinjer, der stopper tæt ved klubhuset. For bilister er der rig mulighed for parkering på klubbens store parkeringsplads. Uanset om du vælger at tage bilen, cyklen eller offentlig transport, er Barløseborg Golfklub nemt at komme til.

Miljøvenlig drift med fokus på bæredygtighed

Barløseborg Golfklub lægger stor vægt på at drive klubben på en miljøvenlig og bæredygtig måde. Klubben har implementeret en række tiltag for at reducere sit klimaaftryk og beskytte den omgivende natur. Banens pleje sker med fokus på at minimere brugen af pesticider og kunstgødning, og der anvendes i stedet økologiske alternativer. Derudover har klubben investeret i energieffektive maskiner og installationer, som bidrager til at sænke klubbens CO2-udledning. Medlemmerne opfordres også til at tage bæredygtige transportformer som cykel eller el-bil, når de besøger klubben. Samlet set er Barløseborg Golfklub en grøn oase, hvor naturen og miljøet er i højsædet.

Priser og tilbud, der passer til din økonomi

Barløseborg Golfklub tilbyder et bredt udvalg af medlemskaber, der passer til enhver pengepung. Vores standardmedlemskab koster kun 3.995 kr. om året og giver adgang til klubbens 18-hullers bane samt alle vores faciliteter. For de mere aktive golfspillere har vi også et fuldtidsmedlemskab til 5.995 kr. årligt, der inkluderer ubegrænset spil. Derudover tilbyder vi attraktive familie- og juniormedlemskaber, så hele familien kan nyde godt af vores fantastiske golfbane. Uanset hvilket medlemskab du vælger, får du adgang til vores pro-shop, driving range og hyggeligt klubhus. Vi tager gerne imod dig som nyt medlem og glæder os til at byde dig velkommen i Barløseborg Golfklub.

Bliv en del af golffællesskabet i Barløseborg

Hos Barløseborg Golfklub er der et stærkt og inkluderende golffællesskab, hvor alle føler sig velkomne. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller en nybegynder, vil du blive mødt med åbne arme og hjælpsomme klubmedlemmer, der er klar til at dele deres viden og passion for sporten. Klubben arrangerer jævnligt sociale arrangementer og turneringer, hvor du kan lære nye mennesker at kende og nyde samværet på tværs af spilleniveauer. Derudover tilbyder Barløseborg Golfklub professionel træning og coaching, så du kan udvikle dine færdigheder og nyde endnu mere golfglæde på banen.